FOTOGRAFITË E TOKSIKOMANËVE NGA DIMITRIS BURA QË BËNË XHIRON E BOTËS

Fotografitë  tronditëse u ekspozuan në Boston, Kembrixh dhe Athinë.

53021-11696853021-11696953021-11697053021-11697153021-11697553021-11697653021-11697753021-11697853021-11697953021-11698053021-11698153021-11698253021-11698353021-11698453021-11698553021-11698653021-11698753021-11698853021-11698953021-11699053021-11699153021-11699253021-11699353021-11699453021-11699553021-11699653021-11699753021-11699853021-11699953021-11700053021-11700153021-11700253021-11700353021-11700453021-11700553021-11700653021-11700753021-11700853021-11700953021-11701053021-11701153021-117012

Advertisements

Leave a comment

Filed under Photography

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s