1 ne 6 gra, nuk e le të shoqin t’a shohë të zhveshur dhe 40% thonë se të mbuluarit ka dëmtuar martesën e tyre.

Gjysma e grave të sondazhit thotë se ndjehen të pasigurta për trupin
Më shumë se 1/3 thonë se kjo gjë ndikon tek marrëdhëniet.gr

Nëse nuk ndjeheni shumë mire për t’u zhveshur në sy të partnerit, mos e vrit mendjen, nuk je e vetmja.
Një në gjashtë gra të martuara nuk e lejon burrin t’a shohë të zhveshur për më shumë se një vit, thonë rezultatet e një sondazhi.
Studiuesit pyetën 1902 gra nga Anglia. Ato që ishin të martuara, u pyetën kur ishte hera e fundit që lejuan bashkëshortin t’i shohë të zhveshura.
16% deklaruan se nuk ishin zhveshur në sy të partnerëve gjatë 12 muajve të fundit apo dhe në më shumë.
Më shumë se gjysma thane se kjo ishte për shkak të pasigurisë që ndjenin për paraqitjen.halll

Rreth 40% thanë se marrëdhënia e tyre kishte vuajtur nga kjo dhe 36% pranuan se përpjekjet e tyre të vazhdueshme për t’u mbuluar kishin qenë shkak grindjesh.
Sarah Bailey nga UKMedix.com e farmacistëve online, që ndërmori sondazhin tha : Të ndjerit mirë me trupin është një faktor shumë i rëndësishëm në jetën seksuale të një gruaje, mungesa e kësaj ndjesie, shkakton probleme.Ajo shton: Gratë duhet të kujtojnë se megjithëse ato mund të mos e duan trupin e tyre, ka shumë gjasa që partneri i tyre e do dhe asnjë marrëdhënie nuk ia vlen të sakrifikohet për mungesën e besimit për sa i përket pamjes.”

Advertisements

Leave a comment

Filed under Sociology

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s