Ngordh Gjiganti Xhorxh, qeni më i lartë në botë sipas Guinness.

xhorxh 1Një gjigant i butë dhe i mirë ka shkuar në parajsën e qenve. Ai ishte me i madhi sipas librit të rekordeve Guiness, afro një metër e 9 cm, ai lartësohej mbi këdo që i afrohej.
Fatkeqësisht Xhorxh ngordhi, një muaj para se të bënte 8 vjeç. Ai ishte i rrethuar nga njerëz që e donin, thotë i zoti i tij në faqen e facebook.

xhorxh 2 xhorxh 3

 

 

Ai  ishte dhe një dado shumë i mirë

©Graffox

Advertisements

Leave a comment

Filed under News

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s