Këto dy foto të kësaj qiellgërvishtëseje janë bërë vetëm 10 ditë larg njëra tjetrës.

Ndotja e ajrit është një nga problemet mët të mëdha në Kinë dhe këto dy fotografi tregojnë pse.

Këto dy foto tregojnë qiellgërvishtësen 75 kate të lartë në Shenyang në provincën Liaoning, fotografitë janë bërë  më 11 tetor 2013 dhe  21 tetor 2013.

foto 1

 

Advertisements

Leave a comment

Filed under Culture

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s