Tre motra martohen njëherësh për të plotësuar dëshirën e nënës para vdekjes

marriageTre motra Sarah 19 vjeç, Kaylee 21 vjeç dhe Jodie Swales 22 vjeç, nga Snellville në Georgia, vendosën që të martohen në fillim të tetorit, që të gjitha në të njëjtën ditë. Gjithë kjo për të bërë të mundur që nëna e tyre, prej kohësh e sëmurë nga kanceri dhe tashmë në fund të jetës, të shikonte “të voglat” e saj teksa martoheshin dhe të veshura nuse. Por e plotësuar tashmë, nëna e tyre vdiq 12 orë pas ceremonisë. Gruaja kishte zbuluar se kishte tumor në gjoks në vitin 2010 dhe qysh nga ai moment tentoi me çdo mënyrë për të luftuar dhe kuruar sëmundjen, por pa rezultat. Gjithsesi ajo arriti të realizojë një nga dëshirat e saj, të shikonte vajzat teksa martoheshin / burimi : noa.al

Advertisements

Leave a comment

Filed under News

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s