Adoleshentja kishte një foshnjë të vdekur në çantë ndërsa blinte në Victoria’s Secret

CaptureNjë 17 vjeçare është kapur ndërsa bënte shopping në Manhatan, në Victoria’s Secret me një foshnje te vdekur në çantë, thotë policia e Nju Jorkut.
Një roje i sigurisë ndali vajzën në dyqanin që ndodhet në rrugën 34 pasi dyshoi që kishte vjedhur. Një kundermim i fortë vinte nga çanta e saj, ai e kontrolloi dhe pa trupin e foshnjës.Burimet thonë se foshnja nuk kishte shenja goditjesh, por kontrolli mjekësor do tregojë se si vdiq.
Vajza i ka thënë policisë se ishte 6 muajsh shtatëzanë dhe e dështoi fëmijën të mërkurën. Policia nuk ka ngritur akuzë ndaj saj për ndonjë krim në lidhje me fëmijën, por ajo dhe miku i saj janë të dy të akuzuar për vjedhje dhe posedim të pronës së vjedhur.
Vajza, e cila ka dhe një fëmijë tjetër, është shtruar në Spitalin Bellevue për vlerësim të gjëndjes  mendore./©Graffox

Advertisements

Leave a comment

Filed under News

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s