Këpucët me takë platini me garanci 1000 vjet


ffKëpucët me takë platini dhe me strukturë platini, me një çmim prej 80 mijë eurosh.Nëse jeni në kërkim të një palë këpucë elegante të cilat mund t’i vishni për vite me rradhë, ateherë e gjetët dhe zgjidhjen.
Këpucët me takë platini, që mbajnë emrin ” The House of Borgezie Platinium Cleopatra Stiletto” të cilat kanë një garanci prej 1000 vjetësh, por nuk dihet ende nëse janë apo jo të rehatshme.
Pas 4 vitesh kërkimi dhe 100 orësh të shpenzuara për të përpunuar platinin dhe për t’i dhënë formën e duhur, ky model sandalesh ka një cmim shumë më të larte dhe nga makinat.

Advertisements

Leave a comment

Filed under News

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s