Foto të mrekullueshme të bëra nga dikush që paguhet për të përdorur instagram gjithë kohës

lizzKy njeri është Liz Eswein.Ajo zotëron @NewYorkCity.
Liz paguhet për të nxjerrë në Instagram foto të cilat ju i bëni përditë. Ushqime, njerëz dhe vende. Ajo mori emrin @NewYorkCity disa vjet më parë pasi nuk ishte e sigurtë nëse donte të kishte emër mbiemër në faqe interneti.
Njerëzit filluan të ndiqnin llogarinë e saj kur ajo filloi të merrte foto rregullisht në Big Apple ( ajo ka lindur në Nju Jork dhe është diplomuar në Universitetin e Nju Jorkut në 2011).
Aktualisht ajo ka pothuajse 1 milionë ndjekës dhe është një nga më të ndjekurat në Instagram.
Që atëherë Eswein dhe 2 përdorues të tjerë të instagramit, Brian DiFeo dhe Anthony Danielle krijuan Mobile Media Lab, një kompani që që firmat e ndryshme mund të punësojnë për t’i ndihmuar që të krijojnë fushata Instagrami dhe Liza është qëndër e të gjitha këtyre fushatave.
Nëse ka ndonjë shfaqje të rëndësishme në Manhattan, Eisëein është atje. Ajo shkon në Javën e Modës. Ajo ishte pas kuintave më 12-12-12, koncerti bamirës për viktimat e Uraganit Sandi. Ajo hipi në një helikopter mbi Manhattan për llogari të Dos Equis dhe puna nuk është më vetëm në Nju Jork. Ajo sapo është kthyer nga Londra dhe Afrika dhe javën që vjen do të shkojë në Singapor. Kate Spade, Coach dhe Burberry janë vetëm disa nga emrat e mëdhenj që punësojnë Mobile Media Lab.
E vështirë për t’u besuar, apo jo? Epo, siç thotë një shprehje “Po nuk e ke të fotografuar,nuk ka ndodhur.”
është gjë e mirë që Eiswein ka të gjitha fotografitë që i nevojiten.

2 3 4 5 6 7 8 9 12 13 14 15burimi: businessinsider.com

 

Advertisements

Leave a comment

Filed under Photography

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s