çudira seksuale nga bota, tabu dhe ligje të padëgjuara ndonjëherë

strange sex laws

 

Në Burkina Faso
Gratë e martuara kanë pëlqimin e burrit të tyre që të kenë një ose më shumë dashnorë.

Në Jordani
Ligji vendas kërkon që çiftet e martuara të kenë marrëdhënie seksuale të paktën një herë në katër muaj

Në Kongo
Ende me shoqëri matriarkale, gratë “bëjnë ligjin” kur është fjala për seksin. Nëse gruaja do të kryejë marrëdhënie seksuale, mashkulli nuk mund t’a refuzojë dhe duhet të plotësojë të gjithë dëshirat e saj, përndryshe gruaja ka të drejtë të ushtrojë dhunë ndaj tij.

Në Uijoming – Sh.B.A
është e ndaluar të kryesh marrëdhënie seksuale ndërsa jeni duke qëndruar në një dyqan.

Në Guam
Ligji nuk i lejon gratë virgjëresha të martohen. Aty paguhet dikush nga prindërit që t’i zhvirgjërojë ato para se të shkojnë tek burri. Ky njeri madje mund të ketë marrëdhënie seksuale edhe me gratë e reja, sidomos me ato që vijnë në dasëm.

Në Kolumbi
Hera e parë e të bërit seks, e cila shpesh përkon me natën e parë të dasmës, duhet të ndodhë në praninë e nënave.

Në Libi
Ligji i lejon qëniet njerëzore që të kenë marrëdhënie me kafshët dhe kjo duhet të jetë një praktikë e hapur. Me një kusht ama, që kafshët të jenë femra. Nëse kafshët janë të seksit mashkull dhe kryen marrëdhënie me to, dënohesh me vdekje.

Në Indonezi
Meshkujt nuk mund të masturbohen në publik, në rast se ndodh diçka e tillë, ata dënohen me vdekje.

Në Nevada-Sh.B.A
Marrëdhëniet seksuale pa prezervativ janë të ndaluara me ligj.

Në Florida-Sh.B.A
është miratuar një ligj kundër seksit oral. Në rast se ndodh mund të rrezikoni deri në 20 vjet burgim.

Në Minesota – Sh.B.A

është e paligjshme për një burrë të kryejë marrëdhënie seksuale me një peshk… (Tingëllon si diçka që qenka e ligjshme për t’u bërë nga gratë.)

Advertisements

Leave a comment

Filed under Humour

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s