Burri kthehet në shtëpi dhe gjen shtëpinë të mbytur në birrë

CaptureNjë grup çunash presin që miku i tyre të largohet dhe gjejnë mundësinë për të ndryshuar të gjithë depozitat e ujit me fuçi birre.

Ndërsa Rus ikën në punë, miqtë vendosin t’i punojnë një rreng, të gjitha rubinetat e tij që nga banjo deri tek dushi, do rrjedhin birrë jo ujë.

Rus vjen nga puna dhe është shumë i habitur. Gruaja e tij mundohet të lajë duart, ajo dallon një lëng të çuditshëm që rrjedh nga çezma e guzhinës. Rus shkon ta shohë dhe lumturohet kur pa që rridhte birrë.
Djemtë kanë instaluar kamera nëpër shtëpine e tij që të shihnin si ai reagon dhe e ngarkuan videon në Youtube dhe për ne të tjerët.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Humour

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s