Satira “E ka fajin viktima” në Indi shënon audiencë të lartë

CaptureA janë gratë përgjegjëse për përdhunimin? Aktoret e Bollywood përdorin sarkazmën për të shkatërrruar argumentat e zakonshme që kritikët kanë për të ‘fajësuar viktimën’ për sulmet seksuale. Video “E ke fajin ti” nga grupi i komedianëve All India Bakchod tregon gratë që në mënyrë sarkastike fajësojnë veten për veshjen dhe për punën deri natën vonë. Video tregon gratë që kanë shenja të dhunës dhe janë të përgjakura ndërsa përsërisin shprehjen “Grua, është për fajin tënd”
Kjo video sikur hodhi benzinë në debatin e flaktë që ka pushtuar vendin mbi përdhunnimet dhe ka ngritur diskutime mbi atë nëse eshtë sarkazma rruga e duhur për këtë temë.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Culture

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s