Ky burrë ka 21 tatuazhe të Miley Cyrus

Image

40 vjeçari anglez Karl Mekoid ( Carl McCoid) shpjegon artin trupor, të gjitha me Cyrus, art i cili duket tmerrësisht keq, jo për nga përzgjedhja e tatuazheve, por për nga cilësia. ( Miley duket si një mumje.) Mekoid ka 21 tatuazhe, ka filluar në vitin 2009, të gjitha herët duke patur Miley-n ndër mend. Bashkë me titujt  e këngëve dhe të  albumeve ai ka grumbulluar një sërë portretesh, të cilat gati-gati shënojnë rritjen e Miley-t nga starleta e filmave për fëmijë në provokuesen me gjuhë jashtë që ajo është sot. Si shpjegim për këtë zgjedhje të çuditshme, Mekoid  shprehet se e vlerëson Mileyn për ndihmesën që i ka dhënë atij gjatë kohës së vështirë të divorcit dhe se ai dëshiroi t’a falenderonte nëpërmjet këtyre tatuazheve kot. Mekoid gjithësesi nuk e fajëson Mileyn për mungesën e mundësive që ai të gjejë dikë që e do, megjithëse ajo është shkaku. Ai megjithatë mund të mbajë numrin e vajzës me tatuazhe nga Twilight, Cathy Wards./ burimi: cosmopolitan.comImage

Advertisements

Leave a comment

Filed under Culture

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s