Teknologjia sjell furçën e parë të dhëmbëve që kushton 299 €.

HT_blizzident_toothbrush_nt_131002_16x9_608Një ekip dentistësh ka krijuar një furçë dhëmbësh ku pretendojnë se ajo mund të pastrojë dhëmbët tërësisht në më pak se gjashtë sekonda.

Kompania prodhuese Blizzident përdor të njëjtat skanime që dentistët përdorin për të përshtatur formatimin e teksteve dhe një printer 3D jashtëzakonisht të saktë për të krijuar një furçë për çdo klient individualisht.

Secila përmban gati 400 minifurça të buta që shpojnë dhe fërkojnë dhëmbët në mënyrë perfekte.
Bërësit e saj thonë se ajo eliminon gabimet që njerëzit zakonisht i bëjnë me furçat e zakonshme por ekspertët thonë se më shumë studime duhen bërë.

Teknologjia sjell furçën e parë për një klient, dhe kushton 299 €.

Por më vonë kompania thotë se ato do të jenë më të lira deri në 100 euro.

Advertisements

Leave a comment

Filed under News

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s